20 Mayıs 2011 Cuma

Söyle dost ve öyle gir...



Biz kimiz?
 Dünyanın en yüksek bütçeli yapımlarından birinde figüran olarak da olsa oynama şansına kavuşmuş, ancak o 2 saniyelik sahnesinde, bütün saçları havalanarak karizmasını yerle bir etmiş, yüzündeki ebleh ifadeyle öylece kalakalmış bir adam var dünya üzerinde bir yerlerde... İşte; muhtemelen eşe-dosta “oğlum ben yüzüklerin efendisinde oynadım” bile diyemeyen o "asimile" elf’in kader ortaklarıyız biz. 
İşimizin rast gittiği pek görülmemiştir, şans oyunlarından para kazanmamız imkansıza yakındır, sağanak bastırdığında şemsiyeyi evde unuttuğumuzu farkederiz, sınavlarda attığımızın tutması pek olası değildir, hem kumarda hem de aşkta kaybedebiliriz... Güzel gitmesini umduğumuz şeyler, çoğunlukla kötü biter.

Sivri kulakları , mavi gözleri , pür iradeyi ve gücü , sihiri ve mutluluğu memlekette bırakıp geldik buralara . Asimile olduk . Pılı-pırtı toplayıp kesin dönüş yapacağımız günü, hergün biraz daha solan bir umutla beklemeye devam ediyoruz.

Siz de zaman zaman, ya da her zaman, az da olsa bizim gibi hissediyorsanız, ya da sadece bu bekleyişte yanımızda olmak istiyorsanız, hoşgeldiniz. :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ben de düşündüm